Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El Say it Loud torna a Nou Barris per L’Estiu, al Pati!

· Quan? Del 15 al 16 de juliol de 2023

El “Say it Loud” manté la seva aposta per Nou Barris. El festival aterra al districte, i ho fa, com el primer dia, en el marc de “L’Estiu, al Pati!” i mantenint la seva idiosincràsia: acostar artistes internacionals que, sovint, no han tocat al territori, i demostrar que no totes les grans propostes han de passar per la gran indústria musical i també poden situar-se en la primera línia de l’activitat cultural de la ciutat.

Aquest és el cartell d’enguany. Totes les propostes són gratuïtes.

Alba Pujals

  • Dissabte 15 de juliol, 19 hores

Apologia és el primer treball discogràfic de la trombonista Alba Pujals amb la discogràfica The Changes (2023). Una carta de presentació amb composicions originals i arranjaments interpretats per dues formacions de Barcelona i Nova York.

Sordida

  • Dissabte 15 de juliol, 20.30 hores

Sordida és l’excusa que tres amics han trobat per desplegar un espai d’experimentació musical. Entre les fronteres del hip-hop, el flamenc i la producció electrònica, el seu projecte mescla referències americanes, espanyoles i catalanes amb les seves experiències més personals.

The Otis Redding Show

  • Dissabte 15 de juliol, 22.30 hores

Quelcom més que un homenatge al més gran soulman de tots els temps: una vigorosa revisió del seu llegat en un espectacle de soul. Sis músics i sis vocalistes en escena, en un show dirigit per Lalo López i amb el millor del panorama soul i funk de Catalunya.

Meli Perea

  • Diumenge 16 de juliol, 19 hores

Meli Perea és el nom artístic de Melissa Carballido Perea, cantant i compositora provinent de Bogotà (Colòmbia) i resident a Tarragona (Delta de l’Ebre). La seva música fusiona el latin rap amb ritmes afrocolombians.

Minyo Crusaders

  • Diumenge 16 de juliol, 20.30 hores

Els Minyo Crusaders reelaboren cançons populars tradicionals japoneses (min’yō) amb ritmes llatins, africans i caribenys per crear una de les músiques més contagioses entre Amèrica del Sud i el Japó. Els arranjaments contundents i creatius d’aquesta big band de deu peces donen una nova vida a aquestes cançons populars tradicionals de la classe treballadora.

La Revolución Guapachosa

  • Diumenge 16 de juliol, 22.30 hores

A Colòmbia, guapachosa és la gent alegre, fogosa i divertida, la que gaudeix de tot el ball fins al final de la festa. La Guapachosa es nodreix de la calor i els aires de la cúmbia, el chucuchucu, la chicha i els ritmes tropicals. Banda formada per músics colombians instal·lats a Barcelona units en aquest projecte per l’enorme i sentit fervor cap a la música tropical colombiana.

Consulteu aquí la programació sencera de “L’Estiu, al Pati!”.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X