Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El Funk i el Folk se citen a Nou Barris!

· Quan? Del 13 al 14 de juliol de 2024

L’Estiu, al Pati! avança, i ara arriba el torn del cap de setmana de Funk&Folk. El dissabte 13 i diumenge 14 de juliol podreu gaudir de propostes que barregen la música i el ball amb estils molt diferents però amb esperit comunitari i de festa compartits. El funk i el folk, les danses urbanes i els clàssics dels Pogues, la música tradicional o el hip-hop.

Dissabte 13 de juliol

  • Soul Lab Jam, a les 21 hores

Soul Lab és un col·lectiu multicultural de Barcelona, nascut amb el propòsit de compartir un estil de vida al voltant de la cultura hip-hop. Les arrels d’aquest estil i els ritmes del boom bap són la base del freestyle que es desenvolupa de manera orgànica i fluida en les seves sessions; músics, MCs, cantants i ballarins us esperen al Pati de la Seu del Districte amb una gran jam de dansa i música hip-hop, R&B i neo soul.

  • Bcn Block Party, a les 23 hores

Nación Funk uneix forces amb el projecte Barcelona Funky Training. Dirigit per la ballarina Miss Izzy, vol recuperar l’esperit de les Block Parties que van sorgir als barris de Nova York a finals dels setanta. Ara, a la Barcelona del segle XXI, es proposen recuperar l’esperit lúdic i comunitari organitzant Block Parties vertebrades al voltant de la música funk, que va servir de base per a la creació del hip-hop. Un mateix esperit, un sol objectiu: generar comunitat al voltant de la música i de la cultura.

Diumenge 14 de juliol

  • El Pony Menut. L’espectacle familiar d’El Pony Pisador, a les 19 hores

El Pony Menut és la versió per al públic familiar del grup El Pony Pisador. El projecte neix per aclamació popular ja que moltes de les seves cançons han calat entre públic de totes les edats i la canalla necessitava un format de concert adaptat als seus ritmes i horaris. Amb aquest espectacle, nens i nenes poden gaudir d’un viatge pel món a través de les tradicions sonores d’arreu, centrat a entendre la música com una manera de passar-ho bé amb amics i família.

  • Red roses for me. Homenatge a The Pogues, a les 20.30 hores

La música dels Pogues torna a Barcelona amb la mort del cantant Shane MacGowan com a detonant. Uns quants músics catalans s’han unit per crear aquest espectacle en honor a la mítica banda irlandesa de punk rock. Així, les seves cançons tornen 36 anys després de l’últim concert a Barcelona. Músics d’Ebri Knight, Lád Cuig, Fetus, S’Temple Bar i Lar ens n’aproparan els grans èxits dels Pogues al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X