Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El comerç del districte instal·la una pista de patinatge nadalenca a Can Xiringoi

· Quan? Del 10 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022

La podreu gaudir del 10 de desembre al 9 de gener, amb descomptes del 50% comprant als establiments organitzadors.

Atenció amants del patinatge, nens i nenes i persones que mai ho heu provat, perquè aquest Nadal podreu lliscar de valent sense sortir de Nou Barris. Només caldrà que us acosteu als jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, on les associacions de comerciants Eix Nou Barris Centre Comerç, Comerciants Entorn Virrei, Fabra Centre i Eix Maragall hi han instal·lat una flamant pista de patinatge, protagonista de la campanya “Viu un Nadal sobre gel amb el comerç de Nou Barris”. L’asterisc indica que la pista no és realment de gel, ja que l’impacte mediambiental que tindria ho fa inviable, però sí d’una superfície sintètica i ecològica que n’imita la textura.

Una experiència única on podreu participar pel mòdic preu de 6 euros per 20 minuts. El preu inclou com és lògic els patins, mentre que si voleu guants us costaran 1 euro adicional. A més, podreu obtenir vals de descompte de 3 euros si compreu a qualsevol dels establiments membres de les associacions de comerciants impulsores de la iniciativa.

El comerç de Nou Barris es mou

La pista de patinatge us estarà esperant des del divendres 10 de desembre i fins al diumenge 9 de gener. Fins al 22 de desembre, obrirà a les tardes entre setmana (de 17 a 20.30 h) i durant els caps de setmana ho farà també als matins (d’11 a 13.30 h). A partir del 23 de desembre, l’horari passa a ser cada dia de matí i tarda, amb excepcions els dies 24, 25, 31 i 1 que podeu consultar al web de la campanya, www.elcomerçdenoubarrisesmou.com. En aquesta mateixa pàgina hi trobareu els mapes dels comerços adherits, el plànol que us permetrà arribar a la pista i molta més informació. No hi doneu més voltes, i si les heu de donar, que sigui a la pista de Can Xiringoi!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X