Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El comerç de proximitat i la música, parella perfecta

· Quan? 30 de setembre de 2022

Des de l’abril i fins a finals de desembre, els eixos comercials de proximitat de Barcelona Comerç són l’escenari de la interpretació de diferents àries d’òpera, tot creant una ruta lírica que es pot anar seguint pels establiments protagonistes de les actuacions de la jornada.

En les properes setmanes, aquest programa, “Òpera al comerç”, arriba al districte. El proper 30 de setembre recorrerà l’Eix comercial Fabra Centre, amb actuacions en diferents establiments que trobareu aquí. I el 7 d’octubre repetirà, aquesta vegada a l’Eix Nou Barris.

No seran aquestes, però, les úniques trobades entre la música i el comerç de proximitat de què podrem gaudir properament al districte. El proper 14 d’octubre hi haurà una nova cita. Tornem a l’Eix comercial Fabra Centre, on ens espera una ruta itinerant d’un grup de músics de swing per tot Fabra i Puig. Serà el tret de sortida de la celebració del joc del Castanyoween. De moment, podem avançar-vos que el joc consistirà a trobar els tres establiments en què l’àvia castanyera serà substituïda per la bruixa dolenta de Halloween.

La resta d’informació la podreu trobar properament al web de l’Eix comercial Fabra Centre.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X