Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El 2019 entra amb força als equipaments de Nou Barris

· Quan? Del 3 de gener al 28 de febrer de 2019

Un cop passada la cavalcada i el dia de Reis, i amb el Nadal oficialment liquidat, arriba la gran ressaca. Acostuma a passar que calen uns dies per tornar a posar-se a lloc i recuperar rutines. A Nou Barris no hi ha millor manera de fer-ho que apropar-se a algun dels equipaments i apuntar-se a les seves activitats.

Per al gener i el febrer, us tenen preparades un munt de propostes per treure’s de sobre la mandra de l’hivern i entrar en calor. Per exemple, amb el Carnestoltes, una de les festes més celebrades, perfecte per trobar-nos amb amistats i gaudir de dies de disbauxa amagats rere una màscara que ens permeti fugir, ni que sigui per unes hores, de nosaltres mateixos.

O el ja tradicional concurs literari del Centre Cívic Torre Llobeta, que creix dia a dia i que ens ofereix l’oportunitat única de posar negre sobre blanc a aquella història o les emocions que ens brollen del cap. La música també arriba en les properes setmanes, en forma de Minifestival de música independent a Les Basses. Una ocasió perfecta per descobrir nous talents, amagats dels circuits comercials habituals.

I encara que sigui hivern i hi hagi dies de fred, no ens negareu que val la pena participar en alguna de les sortides guiades que organitza el Castell de Torre Baró, oportunitats úniques de conèixer el nostre entorn natural més proper, on amagats entre el ciment de l’àrea metropolitana hi trobareu autèntics tresors.

Ah! I si sou més de gaudir es espais tancats, no oblideu que el Casal de Barri de Verdun enceta nova etapa amb nous horaris i més propostes.

Apropeu-vos i gaudiu-ne!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X