Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Cursos Digitals #estàsON

· Quan? Del 28 al 31 de desembre de 2020

Torna una nova edició dels tallers digitals #estàsON. Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 15 anys.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

  • Art bot. Dilluns 29 de desembre (17:00-19:00 h)

Fabricarem el nostre propi robot motoritzat, que, a més a més, serà artista!! Ens iniciarem en la robòtica, descobrirem l’art vinculat a la ciència i ens divertirem creant una obra d’art.
Cal inscripció prèvia

TALLERS PER A NENES I NENS DE 9 A 12 ANYS

  • Room Scape. Dimecres 28 de desembre (17:00-19:00 h)

Ciència, tecnologia, matemàtiques… Són disciplines que ens permeten explicar l’evolució i el progrés de la societat. Veurem com poden ajudar-nos a predir problemes i a proposar-hi solucions.
Cal inscripció prèvia

  • Robots en acció.Dijous 31 de desembre (11:00-13:00 h)

Per què la robòtica es clau? Per què ens permet avançar en l’àmbit de la salut o el medi ambient? Com ens ajudaran els robots a millorar el nostre entorn? Per descobrir-ho, construirem el nostre propi robot.
Cal inscripció prèvia

TALLERS PER A NENES I NENS DE 13 A 15 ANYS

  • Stop motion. Dimecres 30 de desembre (17:00-19:00 h)

Silenci, càmera,… acció! Ens convertim en artistes de l’stop motion per crear un espot amb un missatge nadalenc.
Cal inscripció prèvia

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Recordeu que per a inscriu-re’s als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. Places limitades. Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca. Segueix i comenta aquests tallers amb #estàsON.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X