Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Benvingut nou curs! Les activitats de setembre i octubre a Nou Barris

· Quan? De l'1 de setembre al 31 d'octubre de 2019

Si amb l’arribada del setembre se us han acabat les vacances, de seguida us sabrà menys greu. I si encara les esteu gaudint, desitjareu passar-les a Nou Barris. I és que el nou curs arrenca fort al districte, amb la reobertura de tots els equipaments i uns quants esdeveniments que no us voldreu perdre.

Per començar tenim tres Festes Majors als barris: la de Verdun tindrà lloc a finals de setembre, i ja a l’octubre podreu gaudir les de Canyelles i Vilapicina i la Torre Llobeta. I coincidint amb les celebracions a Verdun, del 25 al 29 de setembre podreu acostar-vos també al barri de Roquetes i ser testimonis d’una nova Titellada, que per 14a edició tornarà a il·lusionar a petits i grans.

Aquest setembre veurem també, com no podia ser d’altra manera, com La Mercè omple de festa tots els racons de la ciutat. A Nou Barris i com ja comença a ser tradició, hi tindrem quatre dies de concerts a l’escenari de la plaça Major de Nou Barris. I a l’octubre un altre esdeveniment de ciutat, el cicle Barcelona Districte Cultural, tornarà a desembarcar al teatre del Centre Cívic Zona Nord per encetar un nou trimestre d’espectacles musicals i teatrals d’alta qualitat a cost zero.

A més, noves edicions de San Froilán i l’Aplec sardanista de les Roquetes, més actes de celebració del Centenari de la Casa de l’Aigua, una exposició sobre la Transició a l’Ateneu Popular Nou Barris, jornades sobre alimentació al Casal de Barri Trinitat Nova – SomLaPera i molts més esdeveniments que esperem que us facin encarar el nou curs amb un somriure als llavis.

Podeu repassar-los aquí, a l’agenda d’activitats bimensual de l'Ajuntament de Barcelona. Gaudiu-ne!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X