Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Arriba la cavalcada de districtes amb més èxit

· Quan? 5 de gener de 2019
· Hora? De 17:00h a 20:30h

És la cavalcada més reeixida de totes les que es fan a districtes, entre altres raons perquè és, de llarg, la que té més assistència. Nou Barris rebrà un any més SSMM els Reis Mags d’Orient el 5 de gener, i ho farà, com també és habitual, a Torre Baró, on hi arribaran en tren a les 17.15 h. D’aquí es traslladaran a la Seu del Districte, on hi arribaran a les 18 h i se’ls oferirà un gran espectacle de rebuda. Des del balcó, els Reis es dirigiran als nens i nenes del districte.

Un cop acabat aquest acte de rebuda, al voltant de les 19.15 h, començarà la cavalcada, que tindrà el següent recorregut: Via Favència, Via Júlia, pl. República, pg. Verdun, c. Dr. Pi i Molist, pg. Fabra i Puig, av. Meridiana.

La cavalcada seria impossible sense la implicació d’entitats i equipaments, i el mateix Districte. En trobareu la relació completa aquí.

Prèviament, el 29 de desembre, Nou Barris rebrà els patges en una cercavila que sortirà a les 18 h de la Fundació Procat, a la Via Júlia, 201. Una hora després, la haima reial arribarà a la plaça Major de Nou Barris.

Bona i màgica nit de Reis per a tothom!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X