Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Arriba el 52è Aplec de Tardor de la Sardana

· Quan? 17 d'octubre de 2021

El 17 d’octubre, al Parc de la Guineueta, torna el gran certamen sardanístic després de l’absència de l’any passat per la covid-19.

El Parc de la Guineueta serà l’escenari del 52è Aplec de Tardor de la Sardana, que torna a celebrar-se després d’un any d’absència per la crisi sanitària de la covid-19.

Hi prendran part les quatre grans cobles de sempre, La Principal de la Bisbal, La Principal del Llobregat, Montgrins, i Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, amb una programació de matí i tarda que farà les delícies dels dansaries i amants del món sardanístic.

Com sempre, hi haurà dinar, i també dolç de tarda per a qui participi amb la compra dels números per als diferents sortejos.

Adjuntem aquí tota la informació.

Aplec Sardanista de Les Roquetes

L’aplec sardanista de les Roquetes es va començar a fer el 1969, però fou a partir del 1979 que prengué força i es consolidà com un dels més importants de tot Catalunya. L’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé de les Roquetes, per la seva banda, és una entitat fundada l’any 1960 per un grup de membres de la Coral l’Ideal d’en Clavé. Ja de bon començament, el seu gran objectiu va ser el de promoure la celebració d’actes sardanistes a Nou Barris.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X