Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Activitats de dinamització educativa als patis oberts de Nou Barris

· Quan? Del 25 de gener al 16 de març de 2020

Del gener al març, a quatre centres educatius del districte

El primer trimestre de l’any arriba a Nou Barris amb les habituals activitats de dinamització educativa, complementàries als patis oberts del districte.

Tindran lloc de gener a març a quatre centres educatius diferents. Les trobareu al document adjunt en aquesta activitat.

El programa de patis oberts

El programa de Patis oberts és un servei municipal que es gestiona des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i que converteix els exteriors de les escoles en espais de lleure educatiu compartits fora de l’horari escolar, també els caps de setmana i fins i tot un cop el curs ha acabat.

Posa espais d’ús públic i de dinamització educativa a disposició d’infants, joves i famílies. Obren en horari extraescolar i disposen d’un monitoratge que vetlla pel bon ús dels patis i per promoure la relació entre els usuaris.

La finalitat principal és optimitzar l’ús dels centres escolars amb activitats que es puguin realitzar sense interferències i donar una alternativa de lleure a infants i joves en un entorn segur i de proximitat. L’accés és lliure per a tothom, tot i que els nens i nenes ho fan sota la responsabilitat dels seus familiars.

La xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen actualment un total de 70 patis, situats als diferents districtes de la ciutat. A Nou Barris, en tenim set:

  • Institut Escola Antaviana
  • Institut Escola Trinitat Nova 
  • Escola El Turó
  • Escola Mercè Rodoreda 
  • Institut Barcelona Congrés 
  • Escola Àgora 
  • Escola Palma de Mallorca

Aquesta iniciativa municipal compta també amb el suport d’entitats educatives i socials de la ciutat, la col·laboració dels districtes municipals i del Consorci d’Educació de Barcelona.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X