Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

A La Prosperitat, festa major!

· Quan? Del 29 de maig al 5 de juny de 2022

La Prosperitat engegarà aquest cap de setmana una nova edició de la seva festa major. Després dels “serveis mínims” de l’any passat, com ho van definir des de la mateixa organització, la celebració torna enguany amb tot l’esplendor per oferir-vos un reguitzell d’activitats i propostes ben variades i capaces de satisfer els gustos de tothom.

Enguany, volem destacar-vos-en alguns aspectes. Per començar, dir-vos que la festa compta amb un protocol d’actuació per prevenir i atendre possibles agressions sexistes.

Pel que fa pròpiament al programa, que trobareu aquí, heu de saber que hi haurà una quinzena d’activitats específicament pensades per al públic infantil, i una dotzena per a la gent gran.

La diversitat funcional, ben present

A més, el programa s’ha dissenyat amb mirada inclusiva i s’hi han incorporat tres actes pensats per a persones amb diversitat funcional, dos d’ells adreçats als nens i nenes. D’una banda, l’espectacle “Que ve el llop”, de la companyia “El Botó Màgic”, i que tindrà lloc el dilluns 30 de maig a les 17.30 hores a la plaça Verda, es farà en llengua de signes. De l’altra, una iniciativa ben innovadora: també el dilluns 30 de maig, de 17 a 19 hores, la fira d’atraccions instal·lada al solar de l’Ideal Plástica Flor apagarà llums i música perquè els infants amb trastorn de l’espectre autista puguin gaudir de l’espai amb tranquil·litat.

Finalment, i per a tots els públics, sapigueu que l’exposició que celebra els primers 44 anys de vida del Poliesportiu Valldaura incorpora un QR accessible per a persones amb dificultats de visió.

Gaudiu de la festa!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X